Nežinančius, kur studijuoti, kviečia paroda „Studijos 2016“

Kasmet daug abiturientų ir jaunų žmonių kuria savo ateities planus, ieško tinkamo sprendimo, kur toliau jiems tęsti mokslus. Bendradarbiaudamas su Švietimo ir mokslo ministerija Lietuvos parodų ir kongresų centras Litexpo (ne)apsisprendusiems, kur kreipti tolimesnius savo edukacijos kelius abiturientams bei ketinantiems tęsti studijas, organizuoja tarptautinę mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodą „Studijos 2016“.

Paroda vyks  vasario  4-6 dienomis. Tris dienas vyksiančioje parodoje, kaip ir kasmet, aktyviai dalyvaus Užsienio lietuvių studentų klubas.

Šių metų parodos tema – „Sprendimą priimi ne vienas“. Jos tikslas supažindinanti dalyvius su įvairiomis studijų galimybėmis tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, paklausiomis profesijomis ir specialybėmis, karjeros ir verslo perspektyvomis, stažuotėmis, savanorystės galimybėmis.

Studijas Lietuvoje pristatys visos Lietuvos aukštosios mokyklos – galima bus pabendrauti su kolegijų bei universitetų atstovais, pateikti rūpimus klausimus, išsiaiškinti viską apie jų siūlomas studijų programas, reikalavimus.

Vis labiau populiarėjantis profesinis mokslas taip pat parodoje pristatys savo veiklą. Visų Lietuvos  profesinių mokyklų atstovai supažindins su profesijomis gyvai, padės išsirinkti amatą, sužinoti, kokių įgūdžių reikalaujama.

Studijas užsienyje pristatys daugiau nei 50 užsienio universitetų, taip pat turėsite galimybę susipažinti su mainų programomis, savanorystės galimybėmis.

Daugiau informacijos rasite http://www.litexpo.lt/lt/event/108/show

Patinka? PasidalinkShare on Facebook
Facebook
0Share on VK
VK
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter