Būsimieji studentai asmeniškai informuoti apie valstybės finansinės paramos spektrą

Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacija bendrajam priėmimui organizuoti (toliau – LAMA BPO) įstojusiesiems į universitetus bei kolegijas elektroniniu paštu išsiuntė asmeninius pakvietimus sudaryti studijų sutartis.

Pakvietimus šiemet gavo 11 164 pretendentai studijuoti universitetuose ir 10 645 asmenys, pretenduojantys į studijas kolegijose. Būsimieji pirmakursiai elektroniniuose pakvietimuose rado informaciją ir apie valstybės finansinę paramą studentams, kurią administruoja Valstybinis studijų fondas (toliau – Fondas).

„Džiugu, kad praėjusiais metais startavusi Fondo ir LAMA BPO iniciatyva informuoti būsimuosius studentus apie valstybės paramos galimybes turi tęstinumą. Tikimės, kad tūkstančius būsimųjų pirmakursių pasiekusi informacija apie Fondo veiklą padės geriau suplanuoti būsimas studijas. Tuo labiau, kad valstybės finansinės paramos spektras išties platus – tai ir studijų bei socialinės stipendijos, valstybės remiamos paskolos, tikslinės išmokos studentams, turintiems negalią, studijų kainos kompensavimas, kita finansinė parama“, – teigia Fondo direktorius Ernestas Jasaitis.

„Dėkojame  LAMA BPO vadovybei už besitęsiantį bendradarbiavimą. Viliamės, kad ir ateityje šio bendradarbiavimo vaisiais džiaugsis būsimieji studentai“, – sako Fondo direktorius.

VSF inf., ULSK nuotr.

Patinka? PasidalinkShare on Facebook
Facebook
0Share on VK
VK
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter