Sveikinimas Mokslo ir žinių dienos proga!

Mielieji,

Mieli studentai ir draugai, siunčiu Jums pačius šilčiausius ir nuoširdžiausius sveikinimus naujųjų mokslo metų proga! Tikiuosi nelabai liūdite, kad vėl reikės grįžti į senas mokslų ir darbų vėžias. Linkiu, kad jūsų darbas ir mokslas būtų sunkus tik tiek, kad savaitgaliai atneštų malonų poilsį.

Su naująja pradžia, su švente.

Dar kartą karštai sveikinu visus mūsų studentų klubo narius dalyvavusius Dainų ir šokių šventėje. Tikrai buvo malonu matyti saviškius eisenoje, dainuojant ir šokant. Stebėjome Jus tarp didžiulės minios žiūrovų. Pavydėjome – nes buvimas dalyviu tokiame renginyje tikra garbė ir neįkainuojama patirtis.

Liepos mėnesį apie dvidešimt studentų – mūsų klubo narių, dalyvavo jau antrame Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime.  Nors truputi sušlapome, manau niekas nesigailėjo atkeliavęs su palapinę į Visuomenės harmonizavimo parką, Prienų raj. Paskaitos, koncertai, kūrybinės erdvės, sporto užsiėmimai, linksmas gyvenimas palapinių miestelyje – ačiū už kompaniją.

Taip pat liepos mėnesį dvi mūsų studentės padėjo organizuoti ir dirbo stovykloje, skirtai užsienio lietuvių vaikučiams, „Lietuva – esi, buvai ir būsi“.

Šį rudenį važiuosime į dvi vienos dienos keliones. Viena bus  į Rumšiškes (lankysime sodybas ir galvoju apie edukacinę programą – kad būtų šiek tiek įdomiau), kitoje lankysime Lietuvos vidurio dvarus. Taip pat bus tinklinis (kai tik mokykloje bus atnaujinta sporto salė – bus puiki proga pamatyti), kino vakaras. O žiemą, nors dar ji – toli, planuoju palikti teatrams ir muziejams. Išvardinau Jums veiklas, kurios tikrai įvyks, bet jei ko gero rasiu, sumąstysiu – pranešiu ir kviesiu dalyvauti FB ir elektroniniu paštu.

Primenu apie galimybę dalyvauti nuotraukų konkurse – “Mus sujungia Lietuva”. Netingėkite, paieškokite savo geriausių nuotraukų ir siųskite jas man. Turime jau iš Kanados, Lenkijos, Urugvajaus, Brazilijos. Bus paroda, bus prizai, bus padėkos, kurias galėsite įsirėminti ar pridėti prie CV!

Visos dalyvavimo taisyklės paskelbtos mūsų tinklapyje. http://www.ulsklubas.lt/?p=490

Ar jau užpildėte anketą dėl stipendijos??? Turite laiko iki rugsėjo 30. Nepalikite paskutinei dienai.

Jei dar nesusiruošete dabar puikus laikas – paspauskit nuorodą, perskaitykite ir pirmyn: http://www.ulsklubas.lt/?p=711

Jei, turite klausimų nesidrovėkite, rašykite. Lauksiu.

Irena Kowalewska
vyr. metodininkė
Užsienio lietuvių švietimo centras
Užsienio lietuvių studentų klubas

Dzūkų 43, LT-02116, Vilnius
El.paštas irena.ulsk@gmail.com
Patinka? PasidalinkShare on Facebook
Facebook
0Share on VK
VK
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter