Tapti stovyklos vadovu niekada nevėlu

Kai buvau aštuonerių metų, tai kartu su jaunesne sese tėvai mus nuvežė į „Atgajos stovykla“ Palangoje. Jos dalyviai  suvažiavo ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Lenkijos, Rusijos, Latvijos, Baltarusijos. Iki šios dienos prisimenu savo vadovus – Mindaugą ir Mildą. Labai malonu juos buvo susitikti po daugelio metų ir dar kartą padėkoti už nuostabiai praleistą laiką.

Nuo tada iki pilnametystės kiekvieną vasarą važinėjau į įvairias stovyklas, dažnai netgi du kartus per vasarą. Gal dėl to ir pati sutikau dirbti vadove kitoje stovykloje – „Lietuva – esi, buvai ir būsi“. Tačiau visą patirtį, gebėjimą dirbti ir bendradarbiauti su įvairaus amžiaus vaikais įgijau jau ankščiau. Todėl man buvo labai malonu gauti laišką iš „Atgajos“ organizatorių su prašymu paskatinti užsienio lietuvių studentų klubo narius ir kitus užsienyje gyvenančius lietuvius pagal galimybes tapti šios stovyklos vadovais.

Taip, tai sunkus darbas, vaikai neleis Jums išsimiegoti, uždavinės milijoną klausimų, niekur nebūsite vieni, bet kartu – niekada nebus nuobodu, visada turėsite, ką veikti, o dalyviai pakraus Jums emocinį akumuliatorių visiems metams. Vaikai, nors iš pirmo žvilgsnio tokie neatrodo, tikrai moka būti labai smagūs  ir linksmi 😉

Susipažinkite su pasiūlymu:

Šiais metais kūrybinė vaikų ir jaunimo stovykla „Lietuvos Atgaja“ kviečia tapti naujais vadovais!

Ar jau žinai, ką veiksi šią vasarą? O kaip Tau idėja 10 dienų būti mama arba tėčiu (autoritetu, draugu, mokytoju, įkvėpėju, kūrėju ir t.t.) visai krūvai vaikų?

Kūrybinė vaikų ir jaunimo stovykla „Lietuvos Atgaja“ ieško naujų vadovų-savanorių jubiliejinei vasarai! Jei Tau yra 19 – 27 metų, ieškai būdo prasmingai praleisti laiką ir realizuoti save, mėgsti naujus iššūkius, nori dirbti kūrybingoje ir pašėlusioje vadovų komandoje ir, žinoma, mėgaujiesi vaikų draugija – prisijunk prie mūsų! Išsirink vieną iš daugybės kovo mėnesio pristatymų, užsiregistruok, ateik ir ženk pirmąjį žingsnį unikalios savanorystės patirties link!

Mūsų namai, kuriuose ir vyksta pristatymai: AAJC „Žalianamis“, Antakalnio g. 84A

Skaityk apie stovyklą ir registruokis čia: www.latgaja.lt

Atsakymai į klausimus: jaunimas.vaikams@gmail.com

Irena Kowalewska

Patinka? PasidalinkShare on Facebook
Facebook
0Share on VK
VK
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter