Užsienio lietuvių studentų klubas debiutavo interneto platybėse

Užsienio lietuvių studentų klubas kažkada seniau turėjo savo internetinį tinklaraštį. Bėgantis laikas ir vis greitesnės naujosios technologijos verčia vytis  internetinį pasaulį. Dėl to skaitantiems šį įrašą tariame – “Laba diena”.

Suvokdami savo atėjimą čia ir žinodami, kad internete tiek daug visko, kad jau sunku susigaudyti net pačiai Google paieškos sistemai, nusprendėme apsibrėžti, ko čia atėjome:

Informuoti užsienio lietuvių studentus bei užsienio lietuvių jaunimą, esantį už Lietuvos ribų, apie Užsienio Lietuvių Studentų Klubo veiklą. Lietuvoje redaguojamas bei administruojamas tinklaraštis taip pat ne tik informuos apie Lietuvą ar užsienio lietuvių veiklą Lietuvoje, bet ir skatins domėjimąsi studentų gyvenimu, atliks konsoliduojantį vaidmenį.

Taigi, pasakosime apie save Jums, rašysime apie Jus – kitiems. Mums įdomu viskas, kas bent šiek tiek susiję su užsienio lietuviais.

Mums smagu, nes tokio jaunatviško ir linksmo turinio tinklaraščio apie užsienio lietuvių studentų galimybes Lietuvoje, veiklą nėra. Daugelis Lietuvos aukštųjų mokyklų studentų apie save rašo į didžiųjų internetinių portalų „Studentų skiltis“, o užsienio lietuviai nusprendė kurti savo tinklaraštį.

Čia patogu bendrauti, smagu pasižvalgyti ir gera sugrįžti!ULSK_Tolminkiemy

Patinka? PasidalinkShare on Facebook
Facebook
0Share on VK
VK
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter